Over Mij

Juul leuk 650 pixels

Hallo welkom op mijn stukje internet.

Ik woon samen met Bart en onze kat Pip. Samen hebben wij 5 kinderen (Bart heeft twee zonen en een dochter). Ik heb een dochter en een zoon (alle kinderen wonen niet meer thuis).

Mijn dochter is in juli 2013 geleden overleden dat heeft mij geleerd dat je de dingen moet doen in het leven waar je energie uithaalt en waar je gelukkig van wordt. Na haar overlijden ben ik mijn gaan verdiepen in rouwverwerking en ben ik een opleiding gaan volgen tot Medium. Dat heeft mij zoveel gegeven en dat wil ik graag ook terug geven,

Op dit moment ga ik binnenkort mijn derde jaar in op de Academie voor mediumschap in Naarden en geef ik privé consulten en huiskamer consulten, daar kun je mij voor boeken. Omdat ik de opleiding nog niet heb afgerond en het ook oefen consulten noem hoeft men hier niet voor te betalen.

Deze blog gaat over de reis van dit leven en de bewustwording van de ongeziene wereld, daarnaast vertel ik hier het verhaal van Adwa en hoop ik zo ook wat troost te kunnen bieden aan lotgenoten.

Ik neem jullie graag mee op deze “ reis” van innerlijke bewustwording en schoonheid. En middenin is er ruimte voor veel.

♥ Julia