Kerst, het is alweer zover. Alhoewel het buiten lente lijkt en de wintersportgebieden nog niet zonder sneeuwkanonnen kunnen op dit moment is het toch echt 25 december. Gewoon een vrijdag maar toch ook weer niet, grappig is het wel dat opeens een gewone dag heel bijzonder is. Ik houd ervan!

Ik zie er vaak wat tegen op om de kerstboom op te tuigen, het is toch altijd weer best wel wat gedoe. Het begint bij het uitzoeken van de juiste boom, als dat is gelukt dan heeft het meestal nog wat voeten in de aarde om, eenmaal thuis, de wiebelende boom recht te krijgen ondanks het kruis wat eronder is gezet (of is dat alleen bij ons?). De dozen met kerstversiering mogen weer van zolder dan kan het gebeuren dat je bepaalde kerstspullen niet meer kunt vinden of je lievelingsbal gebroken blijkt te zijn. Ik heb me voorgenomen om dit jaar na kerst de spullen wat zorgvuldiger in te pakken en op te bergen.

Als de boom eenmaal is opgetuigd kan het genieten beginnen, wat een feestje! Alle dagen geniet ik met volle teugen van de mooie boom met mooie lichtjes.Voor ons dit jaar een vrij rustige kerst na een hectische periode, vandaag lekker even niets, gewoon lekker Netflix afstruinen voor winter films (nee geen home alone…..) en ondanks het weer buiten gaat toch echt de open haard aan, dat hoort bij deze tijd van het jaar! Heel misschien gaan we nog even naar het strand als het weer mee zit, lekker even uitwaaien.

Morgen fijn samenzijn met ons gezin, daar kijken we naar uit!

Deze tijd van het jaar is ook een tijd om extra stil te staan bij degenen die niet meer lichamelijk bij ons aanwezig zijn, we nemen hen zeker mee in ons hart deze dagen en herdenken. Ik doe dit vanuit een gevoel van diepe liefde, respect en dankbaarheid.

Rest mij nog jullie een hele fijne, mooie en warme kerst toe te wensen! Geniet & wees lief voor jezelf en elkaar!

♥ Julia

Share:
Written by Julia
Persoonlijke beauty, lifestyle & rimpelblog van Julia van Geenhuizen