Fotodagboek december alweer, wat gaan de maanden toch snel. Vandaag laat ik jullie de hoogtepunten van december zien. Kijken jullie mee?

Begin december had ik een interview met de lieve Hester Zitvast, er komt binnenkort een artikel over mij in een weekblad, daarover binnenkort meer ..

Mijn zoon alweer 27!

Dit Kat von D palette heb ik gekocht op ebay, kwam helaas zo aan 🙁

Hier doe ik altijd fijne inspiratie voor mijn huis op 😉

kocht dit super fijne kookboek (suikervrij!)

Brak de voordeursleutel af en gebruikte ik een dag de sleutel van mijn zoon 😉

lekker geluncht en gegeten…….

Met mijn zoon Ted Neely bekeken in de show Jesus Christ Superstar, deze geweldige rock opera was vroeger mijn favoriete film ongelooflijk dat Ted nog steeds deze rol vertolkt. Mijn dochter en ik keken deze film minimaal 1x per jaar en we zongen m vanaf de eerste noot mee, mijn zoon vluchtte dan zijn kamer in. Hoe lief is het dat hij mij hier dan op attendeerde, we zijn er samen naar toe gegaan. We hebben de uitverkochte show in Den Haag gezien en wat hebben wij genoten! een klasse apart. Alhoewel Ted inmiddels de 60 al ruim is gepasseerd haalde hij de hoge noten nog perfect! rest van de cast was overigens jong en GEWELDIG!!

Ik ben niet echt van de souvenirs en koop zelden wat bij concerten of voorstellingen maar ik kon het niet laten nu, dit bijzondere moment met mijn zoon verdiende een aandenken 😉

Ook had ik een fotoshoot voor het eerder genoemde interview 😉

En hebben we een heerlijke kerst gehad 😉

Daarna nog oud en nieuw gevierd, op naar 2016! Ik ga in ieder geval met veel plezier het nieuwe jaar in en wens voor jullie van harte dat 2016 een inspiratievol, mooi, liefdevol & gezondheid jaar zal zijn.

♥ Julia

Share:
Written by Julia
Persoonlijke beauty, lifestyle & rimpelblog van Julia van Geenhuizen