Fotodagboek Januari, toch niet te geloven dat januari alweer achter ons ligt? Januari was niet helemaal mijn maand helaas maar al met al genoeg leuke dingen meegemaakt! Het nieuwe jaar begon met een prachtige zonnige dag dus gingen wij even lekker uitwaaien op Zandvoort!

ook weer veel lekkere gerechten gemaakt zoals deze heerlijke ovenschotel

ook maakte ik een review van mijn favoriete masker (komt binnenkort online 😉

In december is er een afwijking aan mijn ogen geconstateerd (kleinkamer Glaucoom) en ik moest met redelijke spoed gelaserd worden dat gebeurde dan ook in de tweed en derde week van januari. Hieronder is vlak voor de laser behandeling en is mijn oog gedruppeld ;-).

Dus moest ik daarna ruim twee weken mijn bril dragen, want lenzen ging niet

Ik bestelde een favoriet paletje van Wet & Wild wat weer gebroken aankwam, heb overigens gemaild met het bewuste bedrijf en tot op heden (anderhalve week) nog steeds geen reactie ontvangen. Geen goede klantenservice dus helaas……..

NEEEEEE mijn geliefde Jawbone brak gewoon doormidden, niks bijzonders mee gedaan. Gelukkig heeft Jawbone een fantastische support en is er alweer een nieuwe onderweg (overigens wel mijn 2e van deze generatie).

Eindelijk even winter, helaas moest weer gekrabt worden een paar ochtenden…

Na 8 maanden weer aan de botox 😉

en ik was jarig afgelopen zaterdag, eerst inkopen gedaan want er werd voor ruimt 12 man gekookt (gado gado met long tong rijst 😉

Eerst nog voor de taart verse lemon curd maken voor de heerlijke taarten van Jamie Oliver (Sponge cake & Citroen Meringue)

Mijn lieve Bart had het huis versierd en een super lekker ontbijtje gemaakt met wentelteefjes!

Ik heb een super leuke verjaardag gehad, ben verwend en voel me rijk met mijn familie en vrienden, het was bijna perfect.

Hebben jullie nog leuke dingen gedaan afgelopen maand?

♥ Julia

Share:
Written by Julia
Persoonlijke beauty, lifestyle & rimpelblog van Julia van Geenhuizen