Af en toe is het fijn om stil te staan bij mooie en soms minder mooie momenten en deze vast te leggen, dat ga ik maandelijks doen in een fotodagboek, ik vind dat een verademing in ons haastige en soms vluchtige leven. Julia’s fotodagboek is een feit; kijken jullie mee?

Voordat ik online kwam moest ik natuurlijk wat leuke foto’s hebben voor mijn blog, professionele foto’s , samen met Sanne van Hemert het bos in gegaan en daar mooie foto’s geschoten. Binnenkort gaan we samen filmen! Bedankt lieve Sanne voor de mooie foto’s!

Het begon op 10 november, na weken zwoegen eindelijk mijn lang gekoesterde wens in vervulling. Rippling is een feit. Daar hoort natuurlijk een mooi logo bij en die is er gekomen!! Bedankt Thierry den Hertog voor het maken van dit mooie logo!

Een nieuw avontuur is begonnen 🙂

 

Mijn favoriete ontbijt! Griekse yoghurt met gebrande havermout, gebroken lijnzaad, kokosbloesemsuiker en kaneel.

 

Dit jaar hadden we een running dinner bij ons in de straat, Bart en ik waren verantwoordelijk voor het hoofdgerecht, altijd weer leuk en spannend. Wie komt er eten?

 

Ook probeerde ik weer een keer wat spullen op marktplaats te verkopen . Mijn ervaringen worden steeds slechter wat marktplaats betreft. Mensen beloven van alles en komen hun afspraken niet na. Ik kan daar niet zo goed tegen, voor nu weer even klaar met marktplaats!  Dan maar niet verkopen 😉

 

19 november, Lichtjesavond! op begraafplaats Heidepol. Dank je wel Riny Bergervoet en je team van medewerkers. Wat mooi dat jullie dit ieder jaar weer zo liefdevol organiseren. Wij en velen met ons zijn jullie daar heel erg dankbaar voor!

 

Aan het wandelen geslagen, dit keer met mijn buurhondje Boomer in het bos :

 

Wat Hema aankopen 😉

 

En afgelopen weekend weer lekker gekookt voor vrienden. Dit keer verse pompoenoep met wortels, zoete aardappel en nog veel meer lekkers en een heerlijke ovenschotel.

 

 

Nog geprobeerd mijn outfit van de dag vast te leggen, dat was nog niet echt een succes!

 

De eerste video’s voor mijn blog filmen en editten, dat bleek best lastig maar ook een uitdaging! Maandagnacht 1.15 uur was de laatste video dan ook pas online. Ik heb mezelf beloofd om iedere maandag een video online te zetten ook al ben je moe en zijn je ogen ontstoken! Maar bovenal vind ik het hartstikke leuk om te doen!

 

Daarna eindelijk weer eens lekker geslapen, Yeah! (stappen nog nauwelijks gezet was vroeg in de ochtend 😉

 

Maar ook een maand van verdriet, door de aanslagen in Parijs. Eberhard van der Laan, burgemeester van Amsterdam, zei hierover “….. iedereen wordt natuurlijk een beetje bang. Maar dat wil niet zeggen dat je niet moedig kunt zijn. Want moed is het vermogen om om te gaan met angst.”  

 

XX

Julia

 

Share:
Written by Julia
Persoonlijke beauty, lifestyle & rimpelblog van Julia van Geenhuizen