Al een paar jaar loop ik met het idee voor een eigen blog. Ten eerste omdat er weinig (lees bijna geen) bloggers van mijn leeftijd zijn en ik al jaren jonge bloggers met veel plezier volg. Echter mis ik daar toch wel de link naar mijn eigen leeftijdsgroep, wij als 40plussers lopen toch tegen andere zaken op dan een 20 plusser. Verder wil ik graag over van alles schrijven wat mij bezig houdt .

Ik heb besloten om mijn blog  een persoonlijke tint te geven en eerlijk te zijn over mijn ervaringen waar ik tegen op loop of ben gelopen in mijn leven en waarvan ik denk dat dit voor anderen ook zo is.  Kwetsbaarheid tonen op het internet is wel lastig en ik zal daar zeker mijn weg in moeten gaan vinden maar ik wil open en eerlijk zijn. Zo kun je ervan uitgaan dat als ik producten review ik dat eerlijk zal doen.

Maar dit is ook zeker een rimpelblog die gaat over beauty, gezichtsverzorging want ik ben natuurlijk een vijftiger en denk een aantal tips te hebben waar jullie hopelijk je voordeel mee kunt doen. Cosmetische (verantwoorde) ingrepen komen ook aan de orde, ik ben van plan om zelf e.e.a. uit te vinden en neem jullie ook graag mee op deze zoektocht. Veel mensen hebben een oordeel over botox, injectables en plastische chirurgie. Mijn motto is, iedereen moet doen waar hij of zij blij van wordt. Het is jouw gezicht en lijf! We oordelen vaak te snel over wat we zien en wat nieuw voor ons is en ook ik doe dat soms maar probeer me er bewust van te zijn om dit niet te doen

Maar het gaat ook over luchtige zaken zoals mijn zoektocht naar producten die mijn huid mooi houden en hoe ver wil ik gaan met ingrepen en behandelingen aan mijn gezicht? Ik schrijf gewoon over alles wat mij bezig houdt en waar ik blij van wordt. En daar valt beauty & mode zeker onder.

Ik hoop van harte dat jullie deze weg met mij in willen slaan en in jullie comments of per mail (zie onder contact) mij willen laten weten wat jullie graag op mijn site willen zien.

Liefs,

Julia.

 

 

Share: